Wat is Startups.be?

Startups.be is de one-stop-shop voor Belgische tech ondernemers. Als partner van startups helpen we mee om jullie ambities waar te maken, en dat houdt ook in dat we mee op zoek gaan naar het juiste talent.

Geen alledaags job platform

Da’s duidelijk! Daar waar andere job sites je simpelweg op een job titel of op een paar trefwoorden gaan koppelen aan een job maken wij een diepgaande analyse van al jouw competenties, je werkervaring, je opgedane kennis, je talen, … Op basis daarvan zoeken we dan naar een echte ‘match’, een job die écht bij je past.Ècht mobiel solliciteren? Het kan! Vertel ons in een sms naar wat voor job je op zoekt bent en wij tonen je meteen de meest geschikte jobs. En als je geen zin hebt om het te schrijven, dan spreek je het toch gewoon in … kan allemaal.

Hoe werkt het ?

Onze technologie maakt een grondige analyse van je CV
en gaat op zoek naar de perfecte match voor elke kandidaat.

Startups.be leest tussen de lijnen

Startups.be houdt het graag simpel. We zullen je dan ook enkel de beste, meest relevante job matches aanbieden. En in de plaats van het oeverloos zoeken naar de perfecte job heb je zo meer tijd over voor wat écht belangrijk voor jou is, je familie, je vrienden, een concert, lekker uitslapen op zondag … of wat het ook is dat jou gelukkig maakt! Be Work Happy !Upload

Log in via je email of je favoriete social media network en upload je CV (wij lezen alle formaten en meerdere talen).


Match

Onze tech gaat aan het werk, analyseert al je competenties en ervaring en matcht je met jobs die écht bij jou passen. We tonen je enkel de meest relevante jobs.


Connect

Als jij de perfecte match bent brengen we je meteen in contact met de startup. We sturen je CV en je werk-DNA door zodat ze jou kunnen contacteren voor een interview.

Contacteer ons

Bij Startups.be houden we van een goeie en persoonlijke babbel.

Babbel. Babbel. Babbel. Vraagteken.

Heb je een vraag ? Of wil je wat met ons delen ? Bij Startups.be hebben we daar oren naar.
Ja hoor, achter die artificiële intelligentie van onze technologie schuilen échte mensen en die nemen jouw berichten graag ter harte.
Contact

Cantersteen 10, 1000 Brussels, Belgium

contact@startups.be